Teamet

F2 Consultings styrka ligger i den ackumulerade kompetens som var och en av oss har samlat på sig under yrkesåren. Med olika expertområden och unika erfarenheter kan vi tillsätta rätt person för rätt uppdrag.

 • Fredrik Jansson

  Senior Consultant

  +46 702 31 80 52

  Maila Fredrik Jansson

  Fredrik Jansson är inte bara VD för F2 Consulting, han är en av företagets grundare. Tillsammans med kollegan Fredrik Ljungars startade han upp F2 2008, men redan innan dess hade han samlat på sig en gedigen arbetserfarenhet.

  Fredrik har arbetat som platschef på en legotillverkande fabrik och har stor erfarenhet av att leda industriella projekt inom automotive och verkstadsindustri. Han är expert inom allt från investerings- och effektiviseringsprojekt till förändringsarbete och lean production-koncept.

  När Fredrik inte styr produktiva ledningsmöten styr han allra helst sin mountainbike nedför leriga skogsbackar.

 • Dag Olav Wirstad

  Senior Consultant

  +46 705 58 18 73

  Maila Dag Olav Wirstad

  Sedan 2003 har F2 Consultings långdistanslöpande IT-expert arbetat som projektledare och affärsanalytiker. Som ung systemadministratör lärde han sig att förstå möjligheterna och begränsningarna med IT, vilket han fick nytta av när han började arbeta som verksamhetsanalytiker med fokus på kravhantering, processkartläggning och affärsmodeller.

  I dag är Dag Olav en mångbegåvad IT-specialist som sätter större värde på strategin och syftet bakom dina IT-system än teknologin. För ju bättre du förstår syftet och processerna desto bättre blir den färdiga lösningen.

  Dag Olav har arbetat med både stora och små aktörer inom fordons- och livsmedelsindustrin och hjälpt till att definiera nya processer och arbetssätt. Han delar gärna med sig av allt från handfasta IT-tips till hur du bäst förbereder dig inför ett Holländskt halvmaraton.

 • Henrik Hagebring

  Senior Consultant

  +46 706 10 03 23

  Maila Henrik Hagebring

  Henrik Hagebring har gedigen erfarenhet av produktion och projektledning inom tillverknings- och fordonsindustrin samt ledning inom olika teknik- och beredningsfunktioner. Om du vill förbättra verksamhetens produktivitet, vässa leveransförmågan, leda ett investeringsprojekt eller ro i hamn ett omfattande förändringsarbete kan du räkna med Henriks expertis kommer väl till pass.

  Utöver en industriteknisk utbildning har han även unik specialkompetens inom bland annat processupplägg, lean production och internlogistik. Om Henrik inte strömlinjeformar en produktion så föredrar han en stund för sig själv i löpspåret. Så länge distansen är lång spelar underlaget ingen roll.

 • Cecilia Karlsson

  Senior consultant

  +46 760-13 13 00

  Maila Cecilia Karlsson

  Cecilia Karlsson glänser lite extra när hon får planera, strukturera och styra upp. Med koll på detaljer och fakta ser hon till att få saker gjorda. Cecilia besitter en stark förmåga att skapa en god gruppdynamik och projektkultur, där projektmedlemmarna motiveras till att göra det lilla extra för att nå målet.

  Tack vare utbildning inom främst industriell ekonomi och erfarenhet från såväl fordonsindustrin som offentlig verksamhet har Cecilia drivit många projekt inom verksamhetsutveckling, processutveckling och systemutveckling.

  På fritiden väljer Cecilia gärna att gräva ned sig i en bok eller vandra runt i skogens grönska. En av hennes drömmar är att lära sig att vindsurfa.

 • Johnny Styffe

  Senior consultant

  +46 734-40 15 40

  Maila Johnny Styffe

  Johnny Styffe trivs bäst på jobbet i rollen som spindeln som får reda ut knutarna i nätet. Hans specialitet är lösa problem och få projekt som kantrat att gå i mål. Nyckeln är hans förmåga få människor att arbeta åt samma håll.

  Kunskaperna har han byggt upp genom flertalet chefs- och projektledarroller. Från tio år inom systemarkitektur till en tre decennier lång fortsättning inom bland annat Semcon och Samhall har Johnny styrt små som stora projekt, och förvaltat verksamheter.

  Törsten efter utmaningar och variation märks även i fritdsintresset för Crossfit. Det gemensamma målet i gruppträningsformen liknar på flera sätt hans projekt, där förenande av människor och ”det här ska vi klara tillsammans” är framgångsrika ingredienser.