2015.10.16

Ny kund - Tenzo

F2 påbörjar nytt uppdrag för möbeltillverkaren Tenzo. Tenzo är ett företag som satsar offensivt på att positionera sig inom design och att möta marknaden i rätt tid, med rätt produkter via rätt kanaler.

Vi kommer tillsammans med Tenzo hjälpa dem att förverkliga ideer de har om att bli ännu bättre i sin produktionsprocess i Smålandsstenar. Resurs från F2 kommer vara Fredrik Ljungars.

 

Så här säger de om sig själva:

 

”-Tenzo är ett privatägt företag som ligger i Smålandsstenar, Sverige. Vi utvecklar, producerar och tradar möbler till återförsäljare på en bred internationell marknad. 95 % av vår produktion går på export till flera stora butiker runt om i Europa, framförallt till Frankrike, Tyskland, Schweiz, Benelux och norden.

 

Från att vara specialister på trämöbler har Tenzo växt till att vara ett internationellt företag med specialistkompetens inom kulörer och lackering. Trots att företaget har växt, så finns basen och fabriken fortfarande kvar där det en gång började, i Smålandsstenar.

 

Tenzo är idag en av Sveriges största möbeltillverkare och strävar efter att vara ledande inom trendigt designade möbler. Vi vill vara den mest attraktiva partnern för våra kunder i utvecklandet av nya produkter.”

 

F2 ser fram emot ett givande samarbete och möjligheten att bidra med erfarenhet!